Přeskočit na obsah

Naši dodavatelé s námi táhnou za jeden provaz

Lahodné koláčky z poctivých surovin a spokojenost vás, našich zákazníků, je tím cílem, který jsme si předsevzali. Protože bez kvalitních surovin a spolehlivých dodavatelů by nebylo možné této vizi dostát, vybíráme opravdu pečlivě a za všechny spolupráce můžeme takříkajíc vložit ruku do ohně.

Zajímá vás, kdo jsou naši partneři a jaký je jejich příběh? Pojďte si o nich přečíst pár řádků:

Základem koláčů je mouka z českých polí

Dodavatelem mouky pro naše koláče jsou mistři mlynáři z mlýnu Bohutín. Pan Dubský, který mlýn vlastní, vás rád po telefonické domluvě mlýnem provede a vysvětlí proces mletí mouky.  Mlýn má velmi dlouho historii, její počátky sahají do 16. století. V nabídce mají nejen klasickou mouku, ale také speciální mouky vhodné pro zdravou výživu. Jako jediní v celé České Republice se pyšní tím, že melou konopnou mouku.

Zdroj: www.mlynbohutin.cz

Bez tvarohu by nebyl koláč

Nejoblíbenější náplní našich koláčů je bezesporu tvaroh. Ten odebíráme z farmy Homolka z Bělče. Tahle farma se nachází v obci Běleč, nedaleko přírodní rezervace Voškov u Berounky a chová kravičky mléčného plemene Holštýn a Česká straka. Mléko, které vyprodukují si sami zpracovávají v malé mlékárně na farmě. Výsledkem jejich práce jsou pak sýry – zrající, pařené a sýry typu žervé, ale také tvaroh, jogurty zakysané mléko a další mléčné pochoutky v jejich nabídce. Část sýrů nabízíme i u nás na e – shopu, můžete tak spojit příjemné s užitečným a objednat si nejen sladké koláče, ale i výborné sýry. Všechny výrobky z farmy Homolka vystupují pod značkou Sýry od Karlštejna a jsou zpracované bez konzervačních látek.

Zdroj: www.syryodkarlstejna.cz

Svatební servis se vším všudy

Protože víme, že svatba je projekt s velkým P, snažíme se vám usnadnit běhání a zařizování okolo vašeho velkého dne. Spolupracujeme tedy nově se společností Goldpress Brno, která se zabývá výrobou svatebních oznámení a krabiček, stejně tak zakázkovou výrobou, při níž využívá různých tiskařských technologií. Goldpress klade důraz na kvalitní a dobře odvedenou práci a velmi krátké dodací lhůty. Průběžně přichází s novými vzory svatebních oznámení, a garantují tak jejich originalitu a neokoukanost. Prohlédněte si například možnosti na instagramovém profilu. Vzorky krabiček i svatebních oznámení jsou k nahlédnutí i u nás.

Krabička na výslužky sladěná s oznámením. Goldpress.cz

Zdroj: Instagram Goldpress

Tyto vzory krabiček na výslužky a mnohem víc i u nás k nahlédnutí.

A co by to bylo za svatbu, bez květinové výzdoby? Krásné kytice i květinové dekorace pro vás zajistíme ve spolupráci s květinářstvím Dobřichovice.

Zdroj: web květinářství Dobřichovice

Ze srdce děkuji všem našim partnerům za spolupráci, bez vás by Koláčové dobroty nebyly tím, čím jsou.