Přeskočit na obsah

O mě

Příběh...

Jmenuji se Marcela Soukupová a pečení mne baví snad odjakživa. Už jako malá jsem v kuchyni pomáhala mamince a babičce. A to jsem ještě ani nedosáhla na stůl! Vůně koláčů mne provázela celé mé dětství a já koláče dodnes peču tak, jak mě to naučila právě moje babička a maminka. Podle jejích receptů, s pomocí poctivých rukou a z kvalitních českých surovin.

 

Moje koláčky vznikají na dohled od hradu Karlštejn, v Zadní Třebani, malebné vesničce na břehu řeky Berounky. Koláčům všech velikostí, druhů i chutí se tady věnuji již více jak 18 let. Koláčky ode mne jsou každý originál, vznikají s láskou, ručně. Proto nejsou jeden jako druhý. Žádná strojová výroba nebo výrobek z mraženého polotovaru. Jedinečnou chuť jim dodává právě to, že každou ze surovin vezmu do ruky a to dodává každému koláčku jeho lahodnou duši.

Používám pouze kvalitní suroviny – českou mouku, tvaroh z místní farmy (Farma Homolka – Sýry od Karlštejna), klasické máslo (žádné náhražky) a většinu náplní dělám vlastnoručně.

O mojí „koláčové aktivitě“ vědí už všichni z mého okolí, ochutnejte i vy.

Ve volném čase, se věnuji dcerám, sbírám recepty, nebo pečuji o zvířata  a květiny. 

Vaše reference:-)

Vaše reference, jsou pro mě velkým přínosem a moc si jich vážím. 

Budu ráda když ji zanecháte na stránkách facebooku:

https://www.facebook.com/kolacovedobroty/reviews

Můžete vložit přímo zde:

https://g.page/r/CWV-sm_G4ya1EAI/review

 

 

Koláčové dobroty se účastní těchto projektů

Pohoštění jsme zajišťovali již pro spoustu klientů.

Na koláčích i slaných dobrotách z naší pekárny si pochutnávali třeba zde:
AMICO
Kancelář pražského hradu
pva expo letňany
florentinum praha
MŠ a ZŠ Zadní Třebaň
BENU lékárna Dobřichovice/Řevnice
OÚ Zadní Třebaň - Máje
Tančící dům Praha
Burzovní palác Praha
Weber stavebniny
Hotel Sacher Wien
MÚ Srbsko

To, že moje koláčky chutnají, je vidět z toho, že se mi zákazníci rádi a opakovaně vracejí, píší mnoho pozitivních referencí a dokonce se u nás oblizují i slavné jazýčky. Mezi ty, co byli spokojení patří mimo jiné i manželé Klusovi, Eliška Balzerová, známý šéfkuchař Ondřej SlaninaTomáš Čupr se na Apetit Pikniku rozhodoval, zda koláčky zabodují u zákazníků Rohlíku. Zazněla i zpráva z rádia Kiss: „Doslova –  je to boží! Fakt dobrota… jestli je to přímo tvá práce, jsi jednička. Barča, Roman a kolegové se do toho pustili, všichni jsou nadšení…“ Moc tímto děkuji za vaši zpětnou vazbu a pochvaly. Mezi nově chutnající dámy, se může zařadit Jana Navrátilová. U jedné nevěsty, se mi stalo, že koláčky zmizeli, protože je rodina musela ochutnat 2x a dávali méně do výslužek. 

Akce pro: ZŠ Řevnice, ZŠ Weberova/ Praha, Tenisové kurty Řevnice, Salón Klára ( Jaroslava Vyletová ), Čajomír – největší festival čaje v Praze, atd…

Kdo koláče ochutnal?

Nově chutnající – měla jsem tu čest se setkat s Lucií Bílou, šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem. V Praze na setkání studentů, byla přítomna kandidátka na prezidentku – Danuše Nerudová – Její slova, tedy zpráva, že koláčky chutnají jako od babičky, mě velmi potěšila a moc si toho vážím.  

Při natáčení pro Český rozhlas, bylo i setkání s Terezou Kostkovou velmi příjemné. Její milý úsměv, opravdu rozzáří.

Mezi další, kdo koláčky v neposlední řadě ochutnal? Blanka Matragi. Srdečně děkuji. 

Galerie

Kde všude se koláčky objevily? Napsali o nás všude možně: od TV Mňam, po noviny a časopisy.

kliknutím zvětšíte článek

kliknutím zvětšíte článek

2. místo v soutěži Český spořitelna Živnostník roku 2017

finalista krajského kola Živnostník roku 2015

Účast v soutěži e-Žena roku 2023: Marcela Soukupová, postup mezi 10 finalistek. 

www.podnikavazena.cz 
Děkuji Všem za hlasování a za to, že jsem se mohla zúčastnit.  
 

APETIT ČASOPIS ON – LINE rok 2023 

Článek v Apetit časopisu ON line. 
Opět děkuji za milé pozvání a článek. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Účast v soutěži Živnostník roku